woensdag 14 mei 2008

Welstandscommissie deel 4

Vandaag opnieuw gesprek gehad met de welstandcommissie. We hadden namelijk weer een brief gekregen waarin onze plannen werden afgekeurd. Er bestond nog bezwaar tegen de serre aan de achterkant, de voorgevel van de aanbouw, en het gebruik van de materialen.
We wilden voorkomen dat we nog een keer plannen moesten indienen en we wisten ook niet meer welke oplossingen we konden bedenken. Dus gewapend met een stuk Larikshout (want ze wilde ook een aantal stalen zien) en een aantal kleine schetstekeningen die we hadden gemaakt om wat mogelijkheden te verkennen maar weer naar het gemeentehuis toe.
Binnen een kwartier stonden we weer buiten. Bleek toch allemaal iets anders bedoeld te zijn. De serre was op zich prima (moest alleen wat meer naar voren), de aanbouw moest inderdaad een meter uit de hoek en we mochten het lariks hout gebruiken als gevelbekleding.
De ene architekt vond ook nog dat hij wat ons wat tips moest meegeven en die hebben we maar voor kennisgeving aangenomen (we hebben het volste vertrouwen in onze eigen architekt).
De stempel hebben we binnen, we kunnen nu de bouwaanvraag gaan indienen.
Al met al heeft dit grapje met deze welstandscommissie ons 4 maanden gekost.

Geen opmerkingen:

Zoekresultaten