vrijdag 25 februari 2011

Volkrant

Sinds we verhuisd zijn naar onze nieuwe huis hadden we moeite om onze krant ook bezorgd te krijgen. Hemelsbreed is het 2 km verschil maar voor de bezorger van de Volkskrant was het een onoverkomelijk probleem. We vielen in een ander postcode gebied en daarmee kon onze krant niet meer thuis bezorgd worden. Balen natuurlijk. Verschillende telefoontjes eraan gewijd, maar geen doorkomen aan.
Laten opsturen hadden we ook even geprobeerd, maar dan krijg je de dikke zaterdagskrant op dinsdag in de bus en ook de andere kranten standaard één of twee dagen te laat. Geen porum...
Ondertussen hadden we via de plaatselijke supermarkt een deal geregeld. De supermarkt viel nog in het oude postcode gebied en kon onze krant wel ontvangen. Niet helemaal ideaal maar zo konden we toch redelijk vaak onze krant op de juiste dag lezen. Nu had onze krant een app ontwikkeld voor de ipad. Dat leek ons ook nog wel wat. Hoef je niet eens meer naar de brievenbus (of in ons geval naar de supermarkt) maar kun je gewoon je krant in de ochtend downloaden en op de ipad lezen. Tijdens de vakantie mochten we even een ipad lenen en hebben we het uitgeprobeerd.
We stonden al bijna in de winkel toen de directeur van de supermarkt vertelde dat de bezorger sinds die week van de ander kant aan kwam. Mmmm blijkbaar een andere route. Dus ik maar weer eens opnieuw gebeld of het mogelijk was dat we alsnog onze krant thuisbezorgd zouden krijgen. Twee weken later werden we teruggebeld. Ja hoor, geen probleem, ze hadden het schema een klein beetje omgegooid en sindsdien krijgen we weer een krant in de bus.

Geen opmerkingen:

Zoekresultaten